EHC razširi osno razsvetljavo

  30. 08. 2012

EHC - Electronic Hardware Corporation, je razširil svoj obseg, da vključuje deset serij trans-osvetljenih gumbov. Te lahko izdelamo, da izpolnjujejo zahteve NVIS "Green A" z različnimi višinami, premeri, barvami in legendami za letalski sektor. EHC ponuja tudi storitve oblikovanja in proizvodnje, ki izpolnjujejo zahteve kupcev z malo ali brez orodja.
"S projektantsko fazo nove opreme tesno sodelujemo s kupci, zavarovanje specifikacij se uresničuje z najnižjimi stroški," je dejal Steven Sgammato, predsednik EHC. "Ključnega pomena je, da naši izdelki izpolnjujejo ali presegajo pričakovanja naših kupcev za kakovost in dobavo."
Komponente Nexus in EHC ponujajo pravočasno storitve za zadovoljevanje trenutnih potreb kupcev. Poleg tega so na voljo tudi izdelki za oblikovanje po velikih in majhnih proizvodnih poteh.
Posebej razvite za OEM letalske naprave in kot nadomestne dele, so EHC gumbi brizgano, izpolnjujejo specifikacije za mehanske, električne, okoljske, toplotne in svetlobne potrebe.
Za več informacij o izdelkih in storitvah družbe Electronic Hardware Corporation pokličite Nexus Components na 01524 822505.